İstanbul-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Trende faciadan dönüldü

İstanbul'dan Konya'ya yola çıkan Yüksek Hızlı Trenin Tuzla'da başka bir trenle kafa kafaya çarpıştığı iddia edilmişti. Son gelen bilgilere göre trenin başka bir trene tampon teması olduğu öğrenildi.

Sabah saatlerinde İstanbul'dan Konya'ya doğru Halkalı'dan yola çıkan Yüksek Hızlı Tren aniden durdu. Yolcular trenin kaza yaptığını ve başka bir trene çarptığını düşündü.

Sert bir şekilde duran trende kısa süreli bir panik havası yaşandı. İlk olarak duran ardından geriye doğru hareket ettiği görülen hızlı trenin ön vagonlarında da bir miktar hasar oluştuğu öğrenildi.

Trendeki yolcuların paylaştığı görsellerde trendeki hasar görülüyor.

Trende bulunan Gönenç Bayram isimli bir yolcunun yaptığı paylaşım şu şekilde:

#YHT İstanbul-Konya Yüksek hızlı treni önce durdu sonra sert bir şekilde birşey çarpmış gibi geriye hareket etti. Ön vagonlarda çarpmadan dolayı hasar olduğu söyleniyor. Sağlık görevlileri şimdi yaralı olup olmadığını kontrol ediyor.

gonenc.jpg

mf46d91y-001.jpgyud84gl1.jpg

TCDD'DEN AÇIKLAMA:

Adapazarı –Pendik seferini yapan ADA treni istasyonda beklemekte olan Söğütlüçeşme-Konya seferini yapan YHT’ye duramayarak düşük hızda tampon temasında bulundu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.