"İstanbul Bayramlaşıyor" programı

"İstanbul Bayramlaşıyor" programı

TBMM Başkanı Kahraman:- "Demokrasiyle sivil toplum kuruluşları arasında doğru orantı vardır. Ne kadar çok sivil toplum örgütü varsa demokrasi o kadar yerleşmiş demektir"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, "Demokrasiyle sivil toplum kuruluşları arasında doğru orantı vardır. Ne kadar çok sivil toplum örgütü varsa demokrasi o kadar yerleşmiş demektir." dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfınca, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "İstanbul Bayramlaşıyor" programındaki konuşmasında sözlerine bütün Müslümanların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek başladı.

Sivil toplum kuruluşların önemine işaret eden Kahraman, "Demokrasiyle sivil toplum kuruluşları arasında doğru orantı vardır. Ne kadar çok sivil toplum örgütü varsa demokrasi o kadar yerleşmiş demektir. Büyük emek veren değerli arkadaşlarım şu anda buradalar. Hepsine şahsımda tebriklerimi sunuyorum. Burada olmayanlara da aynı şekilde tebriklerimi sunuyorum. Rahmeti rahmana kavuşanlara cenabı hak gani gani rahmetler ihsan eylesin. Nice hizmetler yapmak bizlere nasip olsun." ifadelerini kullandı.

Vakıf ve cemiyetlerle bir arada olmanın önemine değinen Kahraman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye Gönüllü Teşekküller Başkanımız Hamza Bey, yapılan eserlerin sevap hanesine yazılan büyük vakıf işleri olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanımız, bunu çok güzel başardı. Allah ondan razı olsun. Cami, yol, okul, ibadethane ve birçok eser... Sadece Türkiye'de değil bütün dünya çapında eserler meydana getirdi. Allah ondan, bütün mesai arkadaşlarından ve bütün gayret edenlerden razı olsun. Afiyetler, sağlıklar diliyorum. Her gününüz bayram olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :