İstanbul Adayı Murat Kurum’dan Erzurumlulara müjde

İstanbul Adayı Murat Kurum’dan Erzurumlulara müjde

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de düzenlenen "12 Mart Erzurum İftar Sofrası" programında Erzurumlu vatandaşlarla bir araya geldi ve İstanbul için vaatlerini sundu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de gerçekleşen "12 Mart Erzurum İftar Sofrası" programında Erzurumlu vatandaşlarla bir araya geldi. Programa Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, Erzurum Konfederasyon Başkanı Ali Murat Alatepe, milletvekilleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kurum, konuşmasında Erzurum'un kurtuluş günü ve İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümünü anarak, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde nice zorlukları aştığını vurguladı. Geçmişte verilen sözlerin unutulmayacağını belirten Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurumlu kardeşlerin vakit geçirebileceği bir kültür merkezi yapacaklarını müjdeledi.

Ayrıca, İstanbul'un sorunlarına da değinen Kurum, mevcut yönetimin ulaşım alanında yeterli çalışma yapmadığını eleştirerek kendi projelerini sıraladı. İstanbul'un metro ağı ve sosyal konut ihtiyacı gibi konuları gündeme getiren Kurum, İstanbul'un geleceği için çalışacaklarını ifade etti.

Kurum'un konuşması, 31 Mart seçimlerinde İstanbul'un geleceği ve halkın tercihleri hakkında önemli bir mesaj içeriyor.

İstanbul Adayı Murat Kurum’dan Erzurumlulara müjde

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.