İsrail'in AA ofisinin de olduğu binayı vurması

İsrail'in AA ofisinin de olduğu binayı vurması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İsrail ordusunun hava saldırısı düzenleyerek AA ofisinin de bulu

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İsrail ordusunun hava saldırısı düzenleyerek Gazze'de Anadolu Ajansı (AA) ofisinin de bulunduğu binayı vurmasını kınadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İnsanlığa karşı suç işlemeye devam eden İsrail'in, Gazze'de Anadolu Ajansının da bulunduğu binayı roketlerle hedef almasını şiddetle kınıyorum. Anadolu Ajansı çalışanlarına geçiş olsun." ifadesini kullandı.

AK Parti Malatya Malatya Milletvekili Öznur Çalık da paylaşımında, "İsrail'in Gazze Şeridi'nde Anadolu Ajansı çalışma ofisinin bulunduğu bir binayı vurmasını şiddetle kınıyorum. İsrail'in zulmünü dünyaya duyurarak mazlum Filistin'in sesi olan Anadolu Ajansına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da saldırıyla ilgili, "İsrail'in Gazze'deki insanlık suçlarını dünya kamuoyuyla paylaşan Anadolu Ajansının ofisinin bulunduğu binaya yaptığı saldırı kabul edilemez. Yapılan bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, Anadolu Ajansı ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ise "İsrail'in Gazze'de yaptığı başta Anadolu Ajansı binası olmak üzere basın ajansı ve masumlara yönelik insanlık dışı tüm saldırılarını kınıyorum." paylaşımında bulundu.



Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :