İsrail'e domates satan Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı

İsrail'e domates satan Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı

Saadet Partisi, Erdemli İlçe Başkanı'nı, domates ticareti üzerinden yaşanan anlaşmazlık nedeniyle görevden aldı.

Saadet Partisi Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin, dün görevden alındı. Parti içinde yaşanan anlaşmazlık, domates ticaretiyle ilgili çıkan bir mesele sebebiyle ortaya çıktı.

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Gördüğümüz lüzum üzerine Erdemli İlçe Başkanımız Nurbaki Şahin ilçe başkanlığı görevinden alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Parti içi anlaşmazlığın nedenini açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, "Erdemli'deki bir arkadaş domates ihraç ediyormuş. Bizim parti üyesi. Hemen arkadaşlar görevden aldı. Yani iyi niyetle değildir. Savaş olduğu takdirde sizin insanlarınızı öldürmeye kalksalar bu giden malzemelerle 'Siz efendim bu apayrı bir iş, ticaretle savaşı niye karıştırıyorsunuz' diyebilir misiniz. Bizim insanımız, bizim canımız kıymetliyse orada öldürülen bizim insanların canı da bizim için o kadar kıymetli. Biz buna rıza gösteremeyiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.