İsrail askerleri Mescid-i Aksa'nın Şam kapısını savaş alanına çevirdi!

İsrail askerleri Mescid-i Aksa'nın Şam kapısını savaş alanına çevirdi!

İşgalci İsrail askerleri Mescid-i Aksa'da Kadir Gecesini ihya eden Müslümanları korumak için nöbet tutan Kudüslü gençlere saldırdı. Haremi Şerifin Şam kapısı adeta savaş alanına döndü

İşgalci İsrail askerleri Mescid-i Aksa'nın Şam kapısını savaş alanına dönüştürdü. 
Kadir Gecesini ihya eden ve Aksa’da nöbet tutan direnişçi Kudüslü Müslümanlara saldırdı.

Resim

Siyonist İsrail askerlerinin Filistinli gençlere saldırıları devam ediyor.

Resim

Öte yandan İsrail güçleri, Mescid-i Aksa’ya yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı Gazze'de protesto eden Filistinlilere müdahalede bulundu. İsrail askerlerinin Gazze'deki sert müdahalesinde 3 Filistinli bacağından yaralandı.  

Resim

Namazdan çıkanlara saldırı

Gelen son dakika bilgisine göre İsrail askerleri, Mescid-i Aksa’dan namazdan çıkan Kudüslülere kardeşlerimize saldırıyor. Videoda namazdan çıkan kadınlı erkekli müslümanların tekmelendiği, yerlere atıldığı görülüyor..


 
İsrail güçleri, dün akşam saatlerinde Mescid-i Aksa’ya baskın yapmış, Filistinlilere ses bombaları ile saldırmıştı. Olayda en az 205 Filistinli yaralanmıştı. İsrail güçleri, bugün de şiddetini sürdürdü. İsrail askerleri, Şam Kapısı önünde toplanan Filistinlilere bir kez daha müdahale etti. Kudüs’te dün ve bugün yaşanan olaylar Gazze’de protesto edildi. Gazze’de yaşayan Filistinliler, İsrail güçlerinin Kudüs’teki müdahalesine karşı bir araya geldi. Filistin bayrağı taşıyan Filistinliler, İsrail karşıtı sloganlar attı. İsrail askerleri, Gazzelilere de müdahale etti. İsrail güçlerinin Gazze’deki Filistinlilere müdahalesinde 3 kişi bacağından yaralandı. 

Resim

Resim
                                         

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.