İsmail Kartal istifa etmedi gözler Konyaspor yönetimine çevrildi

İsmail Kartal istifa etmedi gözler Konyaspor yönetimine çevrildi

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, berabere kalınan Gençlerbirliği mücadelesi sonrası maç sonu yaptığı açıklamayla istifa etmeyeceğinin sinyalini vermiş oldu. Bu durum da taraftarın oklarının yönetime çevrilmesine neden oldu.

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonu yaptığı açıklamada 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Kartal, ''Maçın başından sonuna kadar bütün oyun bizdeydi. Oyun kontrolü, pas yüzdesi, şut, korner, ikili mücadele, sadece son vuruşu yapıp bir gol bulamadık. İstediğimiz golü bulabilseydik, bugün farklı kazanabilirdik. Bir iki pozisyon verdik. 3 puan için sahaya çıktık. Bunu kazanmak için her şeyi denedik. Üzgünüz, sonuçta kaybetmedik. 1 puan aldık. Rakibi tebrik ediyorum'' açıklamasını yaptı.

TOP YÖNETİMDE

Son 5 haftadır maç kazanamayan Konyaspor’da taraftarlar durumun sorumlusu olarak İsmail Kartal’ı görüyor. İstifa etmeyen teknik direktörün kaderi akşam saatlerinde toplanan yönetim kurulu toplantısı sonrası belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum