İslam dünyası şaşkın: Suudi Arabistan'da 180 bin kişilik tekno konser
Suudi Arabistan hükümeti yine yaptı yapacağını. Yemen'de binlerce müslümana işkencelerini sürdüren Suud hükümeti dünyanın yakından tanıdığı DJ'ler eşliğinde 180 bin kişilik bir konsere izin verdi.
İslam Dünyası Suudi Arabistan'da olanlara şaşkınlıkla bakıyor. Suud hükümeti Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da tekno konsere izin verdi. Organizasyona 180 bin kişi katıldı.
Konserde hükümetin kısıtlamaları da gözardı edildi. Katı uygulamaların uygulandığı Suudi Arabistan'da yaşanan bu gelişmelerin sebebi ise merak konusu haline geldi.
UMRE VE HAC'A KISITLAMA
Suudi hükümeti pandemi nedeniyle hac ve umre için kısıtlamalar uyguluyordu ancak düzenlenen organizasyonda herhangi bir kısıtlama olmaması dikkat çekti.
ÜNLÜ İSİMLER KONSER VERDİ
Organizasyonda Afrojack, Benny Bennassi ve Tiesto gibi ünlü isimler konser verdi. Ayrıca organizasyonun 2020 yılında pandemi nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.
Arabistan halkınında eğlenmeye hakkı var kardeşim olacak o kadar geri kafalı olmayalım
Yanıtla (0) (0)Ben çok beğendim. Ayrıca kutsal toprak diye birşey yoktur Dünyanın tüm toprakları kutsaldır ! Bunun dışında zaten ibadet için gidilen şehir bu festivale kmlerce uzaklıkta ! Orası koskoca bir ülke ve tüm ülkeyi kutsallaştırmak zaten komik. Ona bakarsanız bizim ülkemizde peygamberler ülkesidir.Allah h
Yanıtla (0) (0)Allah buna vesile olanları dunyada da ahirette de parça parça etsin inşaallah. Yazıklar olsun. Peygamberin sav ayak bastığı topraklarda şeytanları dans ettirmek en büyük cinayettir.
Yanıtla (1) (2)Bu nasil muslumanlik nasil bir ahlaksizlik bizim kutsal mabedimizi ibadete kapatip eglence mekanlarini acmak da ne demek.Allah buyukdur bunlari gorup hukmu verecek odur
Yanıtla (0) (0)Zaten devletin başındaki insanların Müslüman olduğu muamma
Yanıtla (0) (0)