İslam dünyası şaşkın: Suudi Arabistan'da 180 bin kişilik tekno konser

Suudi Arabistan hükümeti yine yaptı yapacağını. Yemen'de binlerce müslümana işkencelerini sürdüren Suud hükümeti dünyanın yakından tanıdığı DJ'ler eşliğinde 180 bin kişilik bir konsere izin verdi.

İslam Dünyası Suudi Arabistan'da olanlara şaşkınlıkla bakıyor. Suud hükümeti Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da tekno konsere izin verdi. Organizasyona 180 bin kişi katıldı.

Konserde hükümetin kısıtlamaları da gözardı edildi. Katı uygulamaların uygulandığı Suudi Arabistan'da yaşanan bu gelişmelerin sebebi ise merak konusu haline geldi.

fgmnu-4wuamfrbi.jpg

UMRE VE HAC'A KISITLAMA

Suudi hükümeti pandemi nedeniyle hac ve umre için kısıtlamalar uyguluyordu ancak düzenlenen organizasyonda herhangi bir kısıtlama olmaması dikkat çekti.

fgmnvpgxea8fb7k.jpg

ÜNLÜ İSİMLER KONSER VERDİ

Organizasyonda Afrojack, Benny Bennassi ve Tiesto gibi ünlü isimler konser verdi. Ayrıca organizasyonun 2020 yılında pandemi nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

fg-frj-wqaoewbv.jpgfg-frr3wuaasnkm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum