İş yerinde mesaj tartışması cinayetle bitti

İş yerinde mesaj tartışması cinayetle bitti

Karaman'da bir soğuk hava deposunda çalışan iki arkadaş arasında mesaj atma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.Y., av tüfeğiyle Hasan Ali Çalış'ı vurdu. Hasan Ali Çalış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Karaman'da bir soğuk hava deposunda çalışan iki arkadaş arasında çıkan tartışma cinayetle bitti.

Olay, dün saat 09.45 sıralarında Alacasuluk Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde bulunan bir soğuk hava deposunda yaşandı. İddiaya göre, İ.Y. (42) ve Hasan Ali Çalış (45) arasında mesaj atma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.Y., av tüfeğiyle Hasan Ali Çalış'ı vurdu.

Göğüs bölgesine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Hasan Ali Çalış, ihbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekiplerince Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak Çalış, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra suç aleti tüfekle birlikte polise teslim olan İ.Y., emniyetteki işlemlerin ardından sabah erken saatlerde adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı adliyeye getirilişi sırasında bir gazetecinin "Cinayeti neden işlediniz" sorusunu yanıtsız bıraktı.

2 çocuk babası olduğu öğrenilen katil zanlısı İ.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Öte yandan, çalışma arkadaşı tarafından öldürülen Hasan Ali Çalış ise öğle namazını müteakip Siyahser Mahallesindeki Siyahser Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.