İş Yatırım'a "Türkiye'nin En İyi Yatırım Bankası" ödülü

İş Yatırım'a "Türkiye'nin En İyi Yatırım Bankası" ödülü

İSTANBUL (AA) - İş Yatırım, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance tarafından gerçekleştirilen "Dünya'nın En İyi Yatırım Bankaları...

İSTANBUL (AA) - İş Yatırım, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance tarafından gerçekleştirilen "Dünya'nın En İyi Yatırım Bankaları 2016" değerlendirmesinde "Türkiye'nin En İyi Yatırım Bankası" seçildi.

İş Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 17'ncisi düzenlenen "Dünya'nın En İyi Yatırım Bankası Ödülleri" kapsamında ödül alan şirket, 2015 yılında müşterilerine sunduğu Kurumsal Finansman, Aracılık, Yatırım Danışmanlığı ve Portföy Yönetimi hizmetlerinde gösterdiği başarılı performansı ile ödüle layık görüldü.

Washington'da düzenlenen törende ödülü alan İş Yatırım Genel Müdürü Rıza Kutlusoy, yaptığı açıklamada, çalışanlarının kolektif emeğinin karşılığı olarak böyle değerli bir ödülü almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Başarılı performansımızın Global Finance tarafından da takdir edilmesi çok büyük bir gurur vesilesi. Bu ödülün kazanılmasında katkısı olan başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum, sermaye piyasalarındaki istikrarlı başarımızın somut bir göstergesi olarak değerlendirdiğimiz bu ödül, performansımızı daha da yükseltmede bize motivasyon kaynağı olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :