İş-Kur'un girişimcilere sunduğu fırsatlar

İş-Kur'un girişimcilere sunduğu fırsatlar

YOZGAT (AA) - İş-Kur İl Müdürlüğü kurum çalışanı İbrahim Ekinci İş-Kur hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Sorgun Salih Paşa Camii karşısına...

YOZGAT (AA) - İş-Kur İl Müdürlüğü kurum çalışanı İbrahim Ekinci İş-Kur hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Sorgun Salih Paşa Camii karşısına kurulan araçta İş-Kur çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi veren kurum yetkilisi İbrahim Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, para kazanmak ve kariyer yapmak isteyen herkesin şartlara uyması durumunda İş-Kur’un oluşturduğu fırsatlardan yararlanabileceğini söyledi.

İş kurmak isteyen bir kişinin temel amacının para kazanmak olduğunu belirten Ekinci, "Herkes bu hedefle işe başlasa da, bu hedef icraata dökülmediği sürece hedef olmaktan öteye varamaz. Vatandaşlarımız kendisine ait bir iş yeri olmasını istiyor veya iş yeri açmadan daha fazla para kazanmak istiyorsa, bunun için para getirecek bir sektörde atılım yapması zorunludur." dedi.

İş-Kur'un vatandaşlara yeni olanaklar sunduğunu ifade edenEkinci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeni bir iş kurma fikri sadece fikirde kalırsa insan, ne iş yapabilirim demeye devam eder. Şuan için çalıştığınız sektörde çalışabileceğiniz sadece bir yaşam hakkınız var. Bu nedenle çalışacağınız ve para kazanacağınız işi siz belirlemelisiniz. Bunu belirledikten sonra İş-Kur’un faizsiz esnaf ve KOBİ kredisinden ve diğer olanaklarından yararlanabilirsiniz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :