İş başvurusuna giderken hayat kurtardı

İş başvurusuna giderken hayat kurtardı

Amasya'da yaşayan Ufuk Öztürk, iş başvurusuna giderken bir aracın Yeşilırmak Nehri'ne yuvarlandığını görünce suya atladı- Öztürk, araçta bulunan anne ile 7 aylık bebeğini sudan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti

AMASYA (AA) - Amasya'da nehre yuvarlanan otomobilde bulunan anne ile 7 aylık bebeği, iş başvurusunda bulunmak üzere görüşmeye giden bir kişi tarafından kurtarıldı.

Emine Çakır'ın kullandığı 05 ED 819 plakalı otomobil, Ellibeşler Mahallesi'nde TEDAŞ Köprüsü'nden Yeşilırmak Nehri'ne yuvarlandı.

Bu sırada yaya olarak bölgeden geçen Ufuk Öztürk (31), suya atlayarak anne ile araçta bulunan 7 aylık bebeği Kaan'ı kurtardı, ardından sağlık ekiplerine teslim etti.

Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, anne ve bebeğini kurtardığı için mutlu olduğunu söyledi.

Aracın nehre yuvarlandığını görünce hemen suya atladığını dile getiren Öztürk, "Anne şoka girmişti, kendinde değildi. Çocuk ise morarmıştı. Önce çocuğu, sonra anneyi çıkardım. Anne ile bebeğini daha sonra ambulansla hastaneye götürdüler." dedi.

Olay sırasında YEDAŞ'a iş başvurusunda bulunmaya gittiğini ama kaza nedeniyle bunun gerçekleşmediğini dile getiren Öztürk, "Daha hayırlı bir iş yaptım. Çok şükür, anne ve bebek iyi, en güzeli bu." diye konuştu.

Öztürk, daha sonra hastaneye giderek anne ve bebeğini ziyaret etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :