İş Bankası'ndan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek

İş Bankası'ndan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek

İSTANBUL (AA) - İş Bankası Grubu 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon TL destek verecek.İş Bankası Grubu, Türkiye Cumhuriyeti demokrasisini hedef...

İSTANBUL (AA) - İş Bankası Grubu 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon TL destek verecek.

İş Bankası Grubu, Türkiye Cumhuriyeti demokrasisini hedef alan menfur silahlı darbe teşebbüsünde gazi olan vatandaşlar ile şehitlerimizin aileleri için Başbakanlık tarafından başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na Türkiye İş Bankası Grubu 10 milyon TL ile katılacağını duyurdu.

İş Bankası'ndan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"15 Temmuz 2016 akşamı yaşanan menfur silahlı darbe teşebbüsünde yaralanan vatandaşlarımız ve şehitlerimizin aileleri ile dayanışmak, acılarını paylaşmak, yaralarının sarılmasına yardımcı olabilmek için Başbakanlığımızca başlatılan dayanışma kampanyasına 6 milyon TL'si bankamız tarafından karşılanmak üzere Türkiye İş Bankası Grubu olarak toplam 10 milyon TL bağış yapılmasına karar verilmiştir.

Bir kez daha, demokrasimize, Cumhuriyetimize, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik gerçekleştirilen menfur silahlı darbe teşebbüsünü kınıyor, bu elim girişimde şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :