Irmak Arıcı son görüntüsüyle olay oldu! Sahnede dikildi sonra indirildi

Tartıştığı sürücünün yüzüne tükürdüğü için çok konuşulan şarkıcı Irmak Arıcı, dün gece sahnede dakikalarca ayakta durdu.

Geçtiğimiz günlerde trafikte tartıştığı kişinin yüzüne tükürmesiyle gündeme gelen şarkıcı Irmak Arıcı, çıktığı konserde şarkı söylemeyerek ayakta dikildi.

Trafikte kavga ettiği kişinin suratına tükürmesiyle gündeme gelen Irmak Arıcı bugün yepyeni bir skandal ile tekrar gündeme yerleşti. Dün gece verdiği konserde şarkı söylemek yerine dakikalarca ayakta duran Irmak Arıcı, seyircilerin tepkisi üzerine görevliler tarafından sahneden indirildi.

İşletmeyi zor durumda bırakan Irmak Arıcı’ya sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken ünlü isimler de tepki gösterenlerin arasına katıldı. Nil Karataş “Yazık ya Alllah yardımcısı olsun bu genç yaşta. Daha başlamadan biten kariyerler saman alevi” yorumunu yazarken Işın Karaca “Konser derken” diye yorum yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.