İRFA Konya'da misafir edilen depremzedelere yönelik etkinliklerine devam ediyor

İRFA Konya'da misafir edilen depremzedelere yönelik etkinliklerine devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi İRFA Konya'da misafir edilen depremzedelere yönelik etkinliklerine devam ediyor. KYK Mesnevi Yurdunda Ramazan ayı boyunca cuma akşamları ilahiler okunarak, dualar ediliyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen asrın deprem felaketinin ardından ağır hasar gören illerden Konya'ya gelen aileler için düzenlenen etkinlikler sürüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi İRFA Konya'da misafir edilen depremzedelere yönelik etkinliklerine devam ediyor.

KYK Mesnevi Yurdunda Ramazan ayı boyunca cuma akşamları gerçekleşen programlarda 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler ile afetzedeler için dualar edildi.

001.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi İRFA Musiki Topluluğu Sanatçılarının okuduğu ilahiler büyük ilgi gördü.

003.jpg

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programlar yapılan ikramın ardından dualarla sona erdi.

005.jpg

002.jpg004.jpg

006.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.