İrem Karamete yurda döndü

İrem Karamete yurda döndü

Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yapılan eleme müsabakalarında flore dalında olimpiyatlara katılma hakkı elde eden Milli eskrimci İrem Karamete, Türkiye'ye döndü- İrem Karamete: "Hedefim, 2016 Rio Olimpiyatları'na katılabilmekti. Bir Türk için bunu ba

İSTANBUL (AA) - Kadınlar flore dalında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yapılan Avrupa eleme müsabakalarında, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkını elde eden milli eskrimci İrem Karamete, yurda döndü.
Müsabakalarda ikinci olarak olimpiyat vizesi alan Karamete, tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi. İrem'i, antrenörlerinden Önder Atahan ile bazı yakınları karşıladı.
İrem Karamete, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hayatının en mutlu gününü yaşadığını, çok uzun süredir bu başarı için çalıştığını söyledi. Her sporcunun bir hedefi olduğunu ifade eden Karamete, "2016 Rio Olimpiyatları için hedefim buraya katılabilmekti. Bir Türk için bunu başarmak gerçekten çok gurur verici. Çünkü Türkiye, en son 32 sene önce olimpiyatlara eskrim branşında sporcu yolladı." dedi.
Hedeflerinden bir tanesinin olimpiyatlarda altın madalya kazanmak olduğunu dile getiren İrem, bunu başarmak için elinden gelen gayreti göstereceğini bildirdi.

İrem Karamete yurda döndü

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :