"iPhone'u sadece FETÖ'cüler kullanacak!"

"iPhone'u sadece FETÖ'cüler kullanacak!"

Sabah gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü yazısında “iPhone”a dikkat çekerken çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından düzenlenen "Kuruluşundan Bugüne AK Parti Sempozyumu"nda konuştu. Erdoğan, dünkü konuşmasında “Dışarıdan dövizle aldığımız her ürünün daha iyisini daha kalitelisini burada üretip biz dışarıya satacağız. Amerika'nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların iPhone'u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Venus var, Vestel var” dedi.

Erdoğan’ın dünkü konuşmasından sonra Sabah gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü yazısında “iPhone”a dikkat çekti.

“IPHONE'U SADE FETÖ'CÜLER KULLANACAKLAR”

Mehmet Barlas, “Biliyoruz ki dolar karşısında Türk Lirası'nın dalgalanması bir yerde duracak. Bir yeni kur oluşacak” diyerek tartışma yaratacak şu ifadeleri kullandı:

“Ekonomi de, hayat da o yeni kura adapte olacak. Ve kaldığımız yerden kalkınma ve gelişme yolculuğumuza devam edeceğiz. Ama Türk-Amerikan ilişkileri eskisi gibi olacak mı, bilemiyorum. Çünkü Amerika'yı yönetenlerin akıllarına estiği zaman dostlarına ne tür düşmanlıklar yapacaklarını kestirmek imkansız hale gelmiş bulunuyor. Ve bu iş böyle giderse mesela IPhone'u sade FETÖ'cüler kullanacaklar.

Etiketler :