Inspred 2016 Girişimcilik Konferansı

Inspred 2016 Girişimcilik Konferansı

Virgin Şirketler Grubunun sahibi Branson:- "Batılı hükümetlerde gördüğüm, hoşlanmadığım nokta şu; Nairobi'de ya da Batılı olmayan herhangi bir kentte patlayan bomba karşısında vatandaşlarının o ülkeye gitmemelerini söylüyorlar. Ama bomba New York veya Par

İSTANBUL (AA) - Istanbul Talks konferanslar serisinin ilki Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı, başarı hikayesiyle genç girişimcilere ilham kaynağı olan Virgin Şirketler Grubunun sahibi Richard Branson'u konuk etti.

Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen basın toplantısında konuşan Branson, dünyada gerçekleşen terör saldırılarına yönelik olarak Batılı ülkeleri eleştirdi.

Branson, "Batılı hükümetlerde gördüğüm, hoşlanmadığım nokta şu; Nairobi'de ya da Batılı olmayan herhangi bir kentte patlayan bomba karşısında vatandaşlarının o ülkeye gitmemelerini söylüyorlar. Ama bomba New York veya Paris'te patladığında bu konuya dair herhangi bir açıklama yapmıyorlar" ifadelerini kullandı.

İletişimden eğlenceye, ulaşımdan teknolojiye ve uzay turizmine kadar pek çok alanda girişimlere imza atan Virgin Şirketler Grubunun sahibi Branson, "Biz bir şeye yatırım yaparken ilk önce sadece ayağımızı suya sokuyoruz. Sonra tepkileri ölçüyoruz, halk severse genişliyoruz. Sevmiyorsa başka dallara bakıyoruz" dedi.

Bu sene 25. yılını kutlayan 'Mavi', başarılı girişimcilik hikayesi ile Platin sponsoru olurken,General Electric, TAV Passport ve Audi de sponsorlar arasında yer aldı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :