İnsan ve Medeniyet Hareketi 5.Bölge hizmet içi eğitiminde

İnsan ve Medeniyet Hareketi 5.Bölge hizmet içi eğitiminde

İnsan ve Medeniyet Hareketi Anadolu Teşkilat Başkanlığı, Aksaray, Afyon, Karaman ve Konya Teşkilatlarının Katıldığı 5. Bölge Koordinasyon ve Hizmet İçi Eğitim Toplantısını Konya İnsan Vakfı Medeniyet Yurdu Toplantı Salonunda yapıldı

İnsan ve Medeniyet Hareketi Anadolu Teşkilat Başkanlığı, Aksaray, Afyon, Karaman ve Konya Teşkilatlarının Katıldığı 5. Bölge Koordinasyon ve Hizmet İçi Eğitim Toplantısını Konya İnsan Vakfı Medeniyet Yurdu Toplantı Salonunda, il yönetim kurulu üyeleri, Genç Hareket, Enderun Özgün Eğitimciler Derneği, GİV ve Genç GİV mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı, Kur’an tilaveti ve ardından ev sahibi olarak İMH Konya İl Başkanı Adem Ceylan’ın konuşmaları ile başladı. Adem Ceylan, 5. Bölge Koordinasyon toplantısına ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu dile getirerek konuşmasına başladı. Ceylan konuşmasında, “İçinde bulunduğumuz bu sosyal medya çağında sanal kimliklerin hakiki kimlikleri tuzla buz ettiği bir çağda insanı bu anlamda istikamet üzere bir düşünsel çizgide tutmanın ne kadar zor olduğunu da biliyoruz, ama biz tüm bu zorluklara rağmen hareket mensuplarımızın aynı dili konuşabilir hale gelmesi aynı yöne bakabilir hale gelmesi için çaba harcamamız gerektiğine inanıyoruz” dedi.

TAŞLI; BİLGİLENDİRDİ

Ardından İMH Anadolu Koordinatörü Ertuğrul Taşlı'nın konuşmaları ile devam etti.  Ertuğrul Taşlı, “Bu gün yeryüzünde isanlara umut ışığı olabilecek bir ışık olan ve insanlarında bir pervane gibi etrafında kümelediği o kelebeklerin ateşin etrafında toplandığı gibi toplanmalarını sağlayabilecek bir harekete ihtiyacın olduğu aşikardır. İnsan ve medeniyet hareketi bir islami hareket olarak kendi bulunmuş olduğu zeminde bütün yer yüzündeki islami çabaların bir yüzü olarak kendini görüyor ve bu anlamlı çabayı insanlara bir umut ışığı olma noktasında büyütmeye gayret gösteriyor. Elbette ki bunu insanlarla, elbette ki müntesiplerle, elbette ki bunu yol arkadaşları ile yapacaktır” dedi.

Daha sonra İMH Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özen teşkilat mensuplarına, “Ferdin kendi içinde zenginleştirmesi gereken hasletler’’ konulu konuşması ve akabinde İMH Teşkilatlanma Başkanı Muhammet Fesih Kaya'nın “Değerler Eğitim”’ sunumu ile devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler