İnşaat sektörü "Ci̇vi̇l İstanbul 16"da buluşacak

İnşaat sektörü "Ci̇vi̇l İstanbul 16"da buluşacak

İSTANBUL (AA) - Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yapı Kulübü tarafından bu yıl 5.'si düzenlenecek uluslararası "Civil İstanbul 16"da mühendislik ve...

İSTANBUL (AA) - Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yapı Kulübü tarafından bu yıl 5.'si düzenlenecek uluslararası "Civil İstanbul 16"da mühendislik ve mimarlık konferansları inşaat sektörünün öncü firmalarını ve akademisyenlerini öğrencilerle buluşturacak.

YTÜ'den yapılan açıklamaya göre, YTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencileri tarafından kurulan Yapı Kulübü'nün düzenlediği Civil İstanbul 16 etkinliği YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılan 22 farklı ülkeden 80 yabancı ve Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden 800 öğrenci, sektörün öncülerinin deneyimlerini dinleyerek geleceklerine yön verecek. Mühendis adayları etkinlikte katılımcı firmalardan staj ve iş imkanı da bulacak.
Etkinlik boyunca Civil İstanbul katılımcıları, #surewecan ve #civilistanbul16 etiketleri ile sosyal medyada paylaşımda bulunacak. Etkinlik kapsamında katılımcılar, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu gibi önemli projelere teknik geziler gerçekleştirecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :