İncesu'da TÜBİTAK Bilim Fuarı

İncesu'da TÜBİTAK Bilim Fuarı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde Mustafa Özkan Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK'ın da desteğiyle bilim fuarı düzenlendi. Okulun çok amaçlı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde Mustafa Özkan Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK'ın da desteğiyle bilim fuarı düzenlendi.

Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen fuarın açılışına, İncesu Kaymakamı Tarık Bahadır, İncesu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Kale, İncesu Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Önal, İl Milli Eğitimi Müdür Vekili Bahamettin Karaköse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İmir, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Proje yürütücüsü Mürüvet Kaya, açılışta yaptığı konuşmada, TÜBİTAK’ın desteğiyle bu yıl birincisini düzenledikleri fuarın açılışını gerçekleştirmekten son derece mutlu olduklarını söyledi.

Bilim fuarlarının öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biri olduğunu vurgulayan Kaya, bu amaç doğrultusunda 40 öğrencinin 36 proje hazırladığını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :