İncesu'da "Öğrenme Şenliği" yapıldı

İncesu'da "Öğrenme Şenliği" yapıldı

İncesu ilçesinde, "Öğrenme Şenliği" düzenlendi

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Öğrenme Şenliği" düzenlendi.

İlçede bulunan tarihi Merzifonlu Karamustafa Paşa Kervansarayı'ndaki şenliğin açılış törenine, İncesu Kaymakamı Tarık Bahadır, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haluk Çakaroğlu,İlçe Emniyet Müdürü Ziya Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Önal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İmir, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İncesu Kaymakamı Bahadır, burada yaptığı konuşmada, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Eğitim ve öğretimin sosyal hayatın bütün alanlarında devam eden bir süreç olduğunu belirten Kaymakam Bahadır, "İlçemizdeki tüm eğitim kurumlarındaki öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan Öğrenme Şenliği'nin birincisini bugün gerçekleştiriyoruz. Etkinliğin geleneksel hale getirilerek, şenlik havasında devam etmesini diliyorum." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İmir ise, etkinlikte eğitim-öğretim dönemi içerisinde yapılan bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal çalışmaların sergilendiğini belirtti.

Ziyaretçilere eğitim kurumları hakkında bilgi de verildiğini dile getiren İmir, öğrencilerin çeşitli gösteriler de sergileyeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu.

Törenin ardından Kaymakam Bahadır ve protokol üyeleri, stantları ziyaret ederek, öğrencilerden bilgi aldı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :