İncesu OSB Vali Kamçı başkanlığında toplandı

İncesu OSB Vali Kamçı başkanlığında toplandı

KAYSERİ (AA) - İncesu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Teşekkül Heyeti, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı başkanlığında toplandı.Kayseri Sanayi...

KAYSERİ (AA) - İncesu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Teşekkül Heyeti, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı başkanlığında toplandı.

Kayseri Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda konuşan Vali Kamçı, İncesu OSB’de yatırım yapan ve yatırım planları bulunan Kayseri'nin değerli sanayici ve iş adamları ile bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Türkiye'de sanayici ve iş adamları bakımından Kayseri'nin öncü bir vilayet olduğunu belirten Kamçı, toplantıya katılanların yaptıkları yatırım ve sağladıkları istihdamla bölge ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladıklarına işaret ederek, Kayseri'nin artan yatırım ihtiyacını karşılamak üzere İncesu OSB'nin de yatırımcılara çok güzel imkanlar sunduğunu ifade etti.

İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özkaya ise sanayi bölgesinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek, 30'a yakın firmanın şu an üretim halinde olduğunu ve bu sayıyı artırmak istediklerini belirtti.

Kayseri ve İncesu'nun sanayi ve ihracatına yön veren, sağladıkları istihdamla şehre önemli katkı sağlayan sanayici ve iş adamlarının katıldığı toplantıda Vali Kamçı, sanayicilerin istek ve önerilerini dinleyerek, sorularını cevaplandırdı.

Toplantıya Kamçı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ile bölgede faaliyet gösteren sanayiciler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :