İncesu Emniyet Müdürlüğüne moral ziyareti

İncesu Emniyet Müdürlüğüne moral ziyareti

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İstanbul'daki terör saldırısından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğüne başsağlığı ziyaretinde...

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İstanbul'daki terör saldırısından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğüne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Başkan Yardımcısı Hali ibrahim Önal, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz ve Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Fatih Kızılışık ile İlçe Emniyet Müdürü Maksut Güldaş ve emniyet mensuplarına başsağlığı diledi.

Polisin ve askerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Karayol, "Türk milletinin başı sağolsun. PKK terör örgütünün kalleşçe yaptığı bu saldırıda polis kardeşlerimizi genç yaşta toprağa verdik. Acımız büyük ama bu birlik beraberliği görmek biraz da olsa içimize su serpiyor. İnşallah bu birliğimizi dirliğimizi kaybetmediğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz problem yoktur. İnşallah devletimiz, bu terör örgütünün ortadan kaldırılması, bu acılarla bir daha karşılaşılmaması için gerekli tedbirleri alacaktır." diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Güldaş da vatandaşların yanlarında olduklarını görmenin kendilerine güç verdiğini kaydetti.

İncesu Emniyet Müdürlüğüne moral ziyareti

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :