İMH Konya Şubesi İslami hareket gönüllülerini iftarda buluşturdu

İnsan ve Medeniyet Hareketi İMH Konya Şubesi tarafından Konya İmam Hatip Lisesi bahçesinde iftar sofrası kuruldu

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Konya Şubesi tarafından iftar sofrası kuruldu.

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi Başkanı Fatih Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri ile İMH, Genç Hareket, Enderun Vakfı ve İlmi Düşünce Mektebi (İDM) yöneticilerinin de hazır bulunduğu organizasyon Konya İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Geleneksel düğün pilavı davetine icabet eden yüzlerce gönüllü iftarını açarken İMH ve İnsan Vakfı Konya Başkanı Mustafa Ekrem Doğan, misafirlere selamlama konuşması yaptı.

.jpg

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Adem Ceylan ise konuşmasında hayırseverlere ve gönüllülere teşekkür ederek örgütlü olmanın önemini vurguladı. "Deprem bölgesinde İslami hareket her şeyiyle oradaydı" diyen Ceylan, "Türkiye'nin geleceğinin de dünyanın geleceğinin de islam'da olduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla İslami hareketin fertleri olarak, İslam davetçileri olarak bu dünyayı yeniden imar edecek, ıslah edecek kişilerin Müslümanlar olduğu bilinciyle ve motivasyonuyla hareket etmek zorundayız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan yemek duası ile program sona erdi.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.