İmamoğlu'na "Sevgi Kelebeği" benzetmesi

İmamoğlu'na "Sevgi Kelebeği" benzetmesi

Akşam yazarı Hikmet Genç, Ekrem İmamoğlu’nun seçim öncesi büründüğü sevgi kelebeği rolünü, istediği mazbatayı alamayınca bıraktığını ifade etti

 

Akşam yazarı Hikmet Genç, Ekrem İmamoğlu’nun seçim öncesi büründüğü sevgi kelebeği rolünü, istediği mazbatayı alamayınca bıraktığını ifade ederek “Sayım ve incele işlemleri sürerken dayanamadı, tehdit etmeye başladı sevgi kelebeği!.. Bak insancıl, hümanist, munis, dingin sevgi kelebeği Ekrem İmamoğlu. Hukuki süreci bekle, sakın kimseyi “sokakla” falan tehdit etme. Bu millet sokaklarda direnmesini iyi bilir” dedi.

 

SAKIN TEHDİT ETME SEVGİ KELEBEĞİ!.

Vatandaşa dokunuyor algısını oluşturacaktı hesapta.

Kısa metraj ‘filmler’ başladı!

‘Ney.., Sen CHP’li misin?.., aman aman..,” deyip oradan kaçan ablaya, “Olsun, eyvallah…” diyen sinirleri alınmış İmamoğlu’nu gördük…

Lakin karşılaştığı vatandaşlar zor yerlerden sormaya başladılar. Ama o dişini sıktı. Sevgi kelebeği rolüne devam etti…

Bir üç beş derken sonunda dayanamadı, vatandaşa ayar vermeye başladı.

Önce, “Sen beynini yorma onlarla!..” diyerek aşağıladı birini.

“CHP, insanların dini değerlerini hiçe sayıyor” diyen başka bir vatandaşa şöyle fırça attı; “Sen sakın o konuda benimle yarışma. Sen git inancını gözden geçir, tek işiniz; “inanç!”.. (Öyle ya, ‘huzur duası’ diye bir şey var mesela, birçok Müslüman bilmez. Ekrem’le yarışılmaz!..)

Bir sonraki sokak buluşmasında bir vatandaş; “HDP ile beraber olmanız Atatürk’ün partisine hiç yakışmıyor” dedi. İyice gerilen İmamoğlu dayanamadı ve vatandaşa; “Sen mi karar veriyorsun buna?” diyerek ayarı verdi.

Neticede “vatandaşa dokunma” operasyonu vatandaşa dokundu!

İmamoğlu’nun sinirleri zıplamaya başlayınca ‘vatandaşa dokunma’ videoları bitti... (Devam etselerdi, iş karakolda biterdi. Karakol basmışlığı da vardır hani!)

 “Sevgi kelebeği” rolünü oynamaktan asla vazgeçmedi.

Onca itiraz, bilgi belge, usulsüzlük..vs, ayyuka çıkmışken YSK’ya “bırakın hukuk sürecini, kullandırmayın partilerin anayasal hakkını.., verin mazbatamı” dedi…

Sayım ve incele işlemleri sürerken dayanamadı, tehdit etmeye başladı sevgi kelebeği!..

Medya kuruluşlarını ve sahiplerinin aile isimlerini teker teker sayıp tehdit etti, aileleri hedef tahtasına oturttu. “Gün gelir isimlerini anmaktan bile vazgeçerim” dedi… (Kendini nasıl bir makama oturtmuşsa artık, İmamoğlu ismini anmazsa, mahvoluyorsun?!)

Ve sevgi pıtırcığı sonunda patladı.

YSK’ya çağrıda bulundu; “Bu seçimin sonucunu sokak da kabul etmiş durumda.”

Efendim?.., Sokak mı kabul etmiş?.. Hangi sokak?!

Bak insancıl, hümanist, munis, dingin sevgi kelebeği Ekrem İmamoğlu.

Hukuki süreci bekle, sakın kimseyi “sokakla” falan tehdit etme.

Bu millet sokaklarda direnmesini iyi bilir.

Bu milletin 15 Temmuz’da kendisini tehdit eden alçaklara nasıl ders verdiğini sakın unutma!..

 

Etiketler :