İmam Hatiplilere 'sapık' sözleri nedeniyle ev hapsindeydi! Şarkıcı Gülşen’in talebi bu kez reddedildi

İmam Hatiplilere 'sapık' sözleri nedeniyle ev hapsindeydi! Şarkıcı Gülşen’in talebi bu kez reddedildi

Şarkıcı Gülşen bir konserinde imam hatiplilere yönelik 'sapık' ifadesi nedeniyle tutuklanmış ve 4 günlük cezaevi sürecinin ardından şartlı tahliye olmuştu. Ev hapsi cezasının kaldırılması için de itirazda bulunan Gülşen'in hapsinin devamına karar verildi

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu'nun ev hapsinin kaldırılmasına yönelik talebi reddedildi.

Bir konserinde, imam hatiplileri hedef alan Gülşen Çolakoğlu, gündemde yankı uyandırmıştı. "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadesinin yer aldığı videonun ortaya çıkması ardından gelen tepkiler ve suç duyurularının ardından emniyete götürülen Gülşen, bir süre sonra adliyeye sevk edildi.

Buradaki işlemlerinin ardından "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan cezaevine gönderilen şarkıcı, 4 gün boyunca tek kişilik koğuşta kaldı. Gülşen, avukatların itirazı sonucunda ise, ev hapsi şartıyla cezaevinden salıverilmişti.

GÜLŞEN'İN EV HAPSİ İTİRAZI REDDEDİLDİ

Bu kez de Gülşen'in ev hapsini kaldırmayı hedefleyen avukatlar harekete geçti. Savcılığa gönderilen dilekçe sonucunda şarkıcı Gülşen'in talebi reddedilerek ev hapsinin devamına karar verildi.

Gülşen'in avukatı Emek Emre ev hapsinin kaldırılması için itiraz dilekçesini vermişti. Sulh Ceza Hakimliği, Gülşen'in ev hapsinin kaldırılmasına yönelik talebi reddetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.