İlkokul öğrencileri valinin şiirlerinin seslendirdi

İlkokul öğrencileri valinin şiirlerinin seslendirdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Hüsnü Özyeğin İlkokulu öğrencileri, Vali Necati Şentürk'ün yazdığı "Zülf-i Siyahım" isimli kitaptan şiirler okudu.Müftülük...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Hüsnü Özyeğin İlkokulu öğrencileri, Vali Necati Şentürk'ün yazdığı "Zülf-i Siyahım" isimli kitaptan şiirler okudu.

Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen yıl sonu gösterisinde öğrenciler hünerlerini sergiledi. Etkinliğe Vali Şentürk, eşi Sevim Şentürk ile katıldı. Şentürk, "Zülf-i Siyahım" isimli kitabından şiirler okuyan ilkokul birinci sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi.

Vali Şentürk, programda yaptığı konuşmada, uzun zaman uğraşarak ve emek harcayarak programı hazırlayan okul yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

Öğrencilerin kendisini duygulandırdığını belirten Şentürk, "Gönüllerimizi ağlattılar. Hepsi birbirinden pırıl pırıl olan çocuklarımızı kutluyorum. Şiirleri çok güzel okudular. Bir şiir ancak bu kadar güzel ve içten okunabilirdi. Anne ve babalar bu çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlıyorlar. Çocuklarımızın her biri büyüdüklerinde iyi yerlere gelecektir." dedi.

Şiir dinletisine Kırşehir Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, daire müdürleri, protokol eşleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler