Ilgın'da vatandaşa tapu kolaylığı

Ilgın'da vatandaşa tapu kolaylığı

Konya'nın Ilgın ilçe Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğünce vatandaşlardan talep edilen ‘Emlak Rayiç Bedelleri’ işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne online ortamda sundu

Vatandaşların hayatını kolaylaştıran hizmetlerini kesintisiz şekilde sürdüren Konya'nın Ilgın İlçe Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğünce vatandaşlardan talep edilen ‘Emlak Rayiç Bedelleri’ işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne online ortamda sundu.

Ilgın Belediyesi ve Ilgın Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında işlem süreçleri kısılacak, işlem yoğunluğu azalacak, verimlilik artacak, elektronik ortamda hızlı ve güvenilir hizmet sunularak zaman kaybının önüne geçmiş olunacak.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş gelişen teknolojiyi yakından takip edip, pratik ve çözüm odaklı sistemlerle vatandaşların iş ve işlemlerini kolaylaştırmak, zaman kaybının önüne geçmek ve kâğıt tasarrufu sağlamak adına teknolojik alt yapılarını farklı hizmetlerle güçlendirdiklerinin vurgusunu yaparak “Belediyemiz ve Tapu Müdürlüğümüz arasında imzaladığımız protokol ile birlikte vatandaşımızın tapuda ki işlemlerini daha kısa bir sürede çözmeyi amaçlıyoruz. Hayata geçirdiğimiz ve geçirmeyi planladığımız her projemizde vatandaş odaklı hizmet bilinciyle hareket ediyoruz. Pandemi sürecinde teknolojik alt yapımıza önemli yatırımlar yaparak vatandaşlarımızın taleplerini ve işlemlerini online olarak yapmasını sağlamak amacıyla çalışmalarımıza hız kazandırdık. Bugün itibariyle hayata geçirdiğimiz yeni projemizle birlikte vatandaşlarımız Ilgın Tapu Müdürlüğümüzden ‘Elektronik Ortamda Emlak Rayiç Değerlerini’ alabilecekler” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.