Ilgın'da "Sahip Ata Termal Otel" hizmete açıldı

Ilgın'da "Sahip Ata Termal Otel" hizmete açıldı

KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde, belediye bünyesindeki Sahip Ata Termal Otel'in, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vereceği bildirildi.Ilgın Belediye...

KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde, belediye bünyesindeki Sahip Ata Termal Otel'in, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vereceği bildirildi.

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 yıldır özel müstecir tarafından hizmet veren oteli belediye olarak devir aldıklarını söyledi.

Oteli, 8 aylık hummalı bir tadilat çalışmasından sonra sezona hazır hale getirdiklerini belirten Oral, şunları kaydetti:

"Otelimiz hizmet vermeye bugün başladı. Tadilat sürecinde otelin iç ve dış mekanları tamamen yenilendi. Otelimiz 90 oda 235 yatak kapasitesine sahip. İçerisinde 5 yıldızlı otellerde bulunan bütün üniteler var. Oteli, gelen misafirlerin gönül rahatlığı ile kalabilecekleri, aynı zamanda şifa bulabileceği, memnun ayrılacağı bir konsepte dönüştürdük. Daha önce farklı bir isimle işletilen otele biz Alaaddin Keykubad döneminde ilçemize ilk Türk Hamamını yapan Selçuklu'nun son veziri azamı 'Sahip Ata'nın ismini verdik. Otelde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık menü olarak verilecek. İlk hedefimiz 'şifa' dağıtan suyumuzun iyi tanıtmak ve ulaştırabileceğimiz her insana ulaşıp Ilgın'da dünya kalitesinde bir termal suyun bulunduğunu aktarmaktır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :