Ilgın'da LGS'ye hazırlanan öğrencilere online deneme sınavı

Ilgın'da LGS'ye hazırlanan öğrencilere online deneme sınavı

Konya'nın Ilgın İlçe Belediyesi, pandemi sürecinde Ilgın Kaymakamlığı ve Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile LGS' ye hazırlanan öğrencilere destek olabilmek için online kazanım değerlendirme sınavı yaptı.

Covid-19 salgını süresince hayata geçirdiği projeler ve online sosyal etkinliklerle vatandaşlarının yanında olan Konya'nın Ilgın ilçe Belediyesi, şimdi de Ilgın Kaymakamlığı ve Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile LGS' ye hazırlanan öğrencilere destek olabilmek için online kazanım değerlendirme sınavı gerçekleştirdi.

illl.jpg

Pandemi döneminde öğrencilerin sınav heyecanını bir nebze de olsa azaltmak için online deneme sınavıyla öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş “ Milli Eğitim Bakanlığımız Covid-19 pandemi döneminde öğrencilerimizin derslerden geri kalmaması adına uzaktan eğitim sistemiyle başarılı bir projeye imza attı. Ilgın Belediyesi olarak bizlerde şehrimizde eğitim gören öğrencilerimize destek vermek için Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte LGS’ye girecek olan öğrencilerimize online kazanım değerlendirme sınavını gerçekleştirdik. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonrada eğitime olan desteğimiz aralıksız olarak devam edecektir. Katkı ve yardımlarından dolayı Kaymakamlığımıza, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, okullarımızın öğrenci sesleriyle şenleneceği günlere biran önce kavuşmayı diliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.