Ilgın'da aile havuzu yapım çalışmaları başladı

Ilgın'da aile havuzu yapım çalışmaları başladı

Ilgın ilçesinde belediyeye ait olimpik yüzme havuzuna ek olarak 10 aile havuzunun yapımına başlandı.Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan,...

Ilgın ilçesinde belediyeye ait olimpik yüzme havuzuna ek olarak 10 aile havuzunun yapımına başlandı.

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, yaptığı açıklamada, belediyeye ait olimpik yüzme havuzuna yapılan aile havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Karahan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, olimpik yüzme havuzu hizmetlerini ailelere de açmak adına bodrum katında kullanılmayan alana ailelere özel havuzlar yapmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Olimpik yüzme havuzunun uzun süredir faaliyette olduğunu belirten Karahan, şöyle konuştu:

"Bodrum katında konferans salonu olarak düşünülerek inşa edilen bu alanı amacında kullanamıyorduk. Amacı dışında boş kalan bu alanı hizmetine sunmak adına aile havuzu yapımı konusunda projelendirdik. Proje doğrultusunda ihale ederek mütahit firmaya teslim ettik. İnşallah yakın sürede bu alan ailelerimize hizmet verecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun."

Karahan, içinde 3 havuz, fitness salonu, buhar odaları, sauna ve kafeteryaların bulunduğu olimpik havuzunun yeni aile havuzlarıyla vatandaşa şifa kaynağı olmaya devam edeceğini ifade etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :