Ilgın Kompozisyon Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

Ilgın Kompozisyon Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

Konya'nın Ilgın ilçe Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen Ilgın temalı kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Konya'nın Ilgın ilçe Belediyesi sosyal belediyecilik hizmeti kapsamında sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çekilişlerle COVİD-19 tehdidi altında geçen zorlu süreci, vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kitap seti ve çocukların daha keyifli vakit geçirebilmeleri için Jenga oyunu hediye etmişti. En son yapılan yarışmada ise gençlere yönelik Ilgın temalı kompozisyon yarışması düzenledi.

Kompozisyon yarışmasına birbirinden güzel toplam 61 kompozisyonun geldiğini ifade eden Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş “Ilgın temalı kompozisyon yarışmasında dereceye giren arkadaşlarımıza bisiklet ödüllerini teslim ettik. Belediyemiz adına çıkaracağımız yayınlarda arkadaşlarımızla devamlı irtibat halinde olacağız. Emek harcayan bizlere bu güzel yazıları gönderen tüm katılımcılara teşekkürlerimi iletiyorum. Emeğinize ve kaleminize sağlık” dedi.

Etiketler :