Ilgın Bilgehane açıldı

Ilgın Bilgehane açıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Ilgın’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi, Ilgın Bilgehane'nin açılışını yaptı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ilgın’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi, yatırımların istişaresini yaptı, Ilgın Bilgehane'nin açılışını yaptı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğen ile birlikte Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş’ı ziyaret ederek planlanan yatırımları istişare etti. Ardından Lala Mustafa Paşa Külliyesi içerisinde bulunan Kurşunlu Camisi’nde Cuma namazını kılan Başkan Altay ve Küçükçöğen, akabinde ilçe esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Altay, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Ömer Apil ve partililerle görüştü. Bu yıl Ilgın’a büyük yatırımlar gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Altay, şunları kaydetti: “Yatırım planlamalarımızı tamamladık. En önemli problem olan atıksu arıtma tesisi ile ilgili önemli bir adım atıyoruz. Bu yıl içinde temelini atarak 2022'nin sonuna kadar da tamamlamayı planlıyoruz. Bununla birlikte yol, su ve kanalizasyon yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak zaten üç temel hedef belirlemiştik kendimize: Merkezin dışında bütün altyapı sorunlarını çözmek; kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın gelirini artırmak için tarımsal desteklerde bulunmak, yeni ürün deseni oluşturmak ve merkezde bulunan sosyal hayatın da ilçelerimizde oluşması için tesisler yapmak. Birliğin olduğu yerde bereket oluyor, rahmet oluyor, güzellikler ortaya çıkıyor. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.”

ERTAŞ BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, “Allah izin verirse, 3 sene içinde Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Ilgın’a çok güzel yatırımlar yapacağımıza inanıyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ILGIN BİLGEHANESİ AÇILDI

Başkan Altay daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Bilgehane’nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Altay, “İlçelerimiz önce şehir konakları ve KOMEK’lerle tanıştı. Şimdi de Bilgehaneler ile tanışıyor. Konya merkezde çok önemli görevler üstlenen Bilgehanelerin merkez dışındaki ilk binasını Ilgın'da açıyoruz. İnşallah şu anda ilçelerimizde 6 Bilgehane daha açmak için yoğun çaba içerisindeyiz. Bir taraftan ilçelerimizin altyapı problemlerini çözerken bir taraftan da sosyal hayatın gelişmesi ve gençlik faaliyetleri ile ilgili Konya'da oluşturduğumuz markaları ilçelerimizle tanıştırıyoruz. Bilgehanelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ilgın’daki tüm çocuklarımızı Bilgehanelerimize davet ediyorum.” sözlerini sarf etti.

Başkan Altay Konya Büyükşehir ve KOP iş birliğiyle ilçeye kazandırılan Ilgın Hayvan Pazarı ile yapımı devam eden İlçe Tarım Müdürlüğü binasında da incelemelerde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.