Ilgın Barosun'dan STK'lara ziyaret

Ilgın Barosun'dan STK'lara ziyaret

KONYA (AA) - Konya Barosu Ilgın Temsilcisi Ramazan Yetkin Özalp ve temsilciliğe kayıtlı avukatlar, seçimlerini gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarını...

KONYA (AA) - Konya Barosu Ilgın Temsilcisi Ramazan Yetkin Özalp ve temsilciliğe kayıtlı avukatlar, seçimlerini gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Özalp ve beraberindeki avukatlar, Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, Ticaret Borası Başkanı Lütfi Koç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Can ve Maden İş Sendikası Konya ve Havalesi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin'i makamlarında ziyaret etti.

Başkan Özalp, ziyaretlerde yaptığı konuşmada "5 Nisan Avukatlar gününde bizleri yalnız bırakmayarak ziyaret eden ve çiçek gönderen sivil toplum kuruluşlarımıza iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Sayın başkanlara ilgilerinden dolayı Ilgın'da görev yapan avukatlar adına teşekkür ederim." dedi.

Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Özalp ve beraberindekilere teşekkür etti.

Özalp'e avukatlar Rana Erarslan, Rıdvan Çiçek, Ferdai Ercan, Atilla Yücel, Mehmet İlbay, Ayşe Kaptanoğlu ve Tuğba Oral eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :