İletişim Başkanı Altun'dan Konya'da vahşi saldırı açıklaması!

İletişim Başkanı Altun'dan Konya'da vahşi saldırı açıklaması!

İletişim Başkanı Altun, Konya'da 7 kişinin katledildiği vahşi saldırı ve sonrasında sosyal medyada harlanan ırkçılık istismarına dair açıklamalarda bulundu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Konya Hasanköy'de 7 kişinin katledildiği olayla ilgili açıklamasında, "Toplumu bölmek ve halkı birbirine düşürmek için bu vahşi olayı istismar etmeye çalışan fırsatçı ve sorumsuz şahısları itidale davet ediyoruz" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Konya'da yaşanan vahşi olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Altun sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Sayın Cumhurbaşkanımız, bu elim olayın aydınlatılması için yapılan çalışmaları yakından takip etmektedir. Faillerin en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmeleri için olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam etmektedir.

Toplumu bölmek ve halkı birbirine düşürmek için bu vahşi olayı istismar etmeye çalışan fırsatçı ve sorumsuz şahısları itidale davet ediyoruz.

Medyamızı ve kamuoyumuzu olayla ilgili oluşturulan bilgi kirliliği konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isterim ki birlik ve beraberliğimizi ne bölücü unsurlar, ne de böylesi elim bir hadiseyi istismar etmeye çalışan kötü niyetliler bozabilir. Biz biriz, beraberiz, Türkiye'yiz..

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.