İlçenin başına bela olmuşlardı! Konya’da yakalanan 3 kadın hırsız tutuklandı

İlçenin başına bela olmuşlardı! Konya’da yakalanan 3 kadın hırsız tutuklandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 zanlı, polisin yaptığı titiz çalışma sonucu kıskıvrak yakalandı. Hırsızların çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı

Konya'nın Ereğli ilçesinde ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 hırsız, polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı. 3 kadın zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezavine gönderildi.

HIRSIZLARI KAMERALAR ELE VERDİ

Edinilen bilgiye göre, Konya'nın Ereğli ilçesinde farklı günlerde ve 3 farklı adreste meydana gelen evden hırsızlık ve konut dokunulmazlığının ihlali suçlarının şüphelilerinin tespiti için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan kamera ve saha çalışmaları sonucunda 3 olayın şüphelisinin de aynı şahıslar olduğu ortaya çıktı.

TAKSİYLE İLÇEDEN KAÇARKEN YAKALANDILAR

Belirlenen 3 kadın şüpheli, 13 Mayıs Cuma günü farklı bir ikamete hırsızlık amaçlı girmeye teşebbüs ettikten sonra ticari bir taksiyle ilçeden ayrılacakları esnada polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden Z.O.'nun hırsızlık suçundan 108 adet suç kaydının, M.Ç.'nin 23 adet suç kaydının, E.G.'nin ise hırsızlık suçundan 75 adet suç kaydının olduğu tespit edilirken, her 3 şüpheli de emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçenin başına bela olmuşlardı! Konya’da yakalanan 3 kadın hırsız tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.