İklim Şurası ile Türkiye'nin 50 yıllık yol haritası çizilecek

İklim Şurası ile Türkiye'nin 50 yıllık yol haritası çizilecek

Konya'da düzenlenen İklim Şurası'nın Komisyon Başkanlarıyla bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İklim Şurası'nın Türkiye'nin önündeki 50 yılını içeren yol haritasını oluşturması beklentisinin altını çizdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İklim Şurası'nın ikinci gününde Selçuklu Kongre Merkezi'nde Şura'daki komisyonların başkan ve başkan yardımcılarıyla koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

İklim Şurası'ndan beklentiler dile getirildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar ile İklim Değişikliği Başkanı Orhan Solak'ın da katıldığı toplantıda Bakan Kurum, Türkiye'nin yeşil dönüşüm vizyonu ve Şura'dan beklentilerini dile getirdi.

Türkiye'nin önündeki 50 yılını içeren yol haritası oluşturulmalı

Bakan Kurum, yaklaşık 30 dakika süren koordinasyon toplantısında İklim Şurası'nın Türkiye'nin önündeki 50 yılını içeren yol haritasını oluşturması beklentisinin altını çizdi.

Komisyon üyesi akademisyenler, İklim Şurası'na verdikleri destek sebebiyle Bakan Kurum'a teşekkürlerini iletti.

99.jpg

9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.