İki kardeş arazi kavgasında silahlı saldırıya uğradı: Kaçan baba ile oğlu aranıyor

İki kardeş arazi kavgasında silahlı saldırıya uğradı: Kaçan baba ile oğlu aranıyor

Karaman'ın Çiğdemli Köyü yakınlarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, göğsünden vurulan Bayram Ali Büyüktuna hayatını kaybetti, kardeşi yaralandı. Zanlı baba ile oğlu kaçtı, jandarma operasyon başlattı.

Karaman'ın Çiğdemli köyü yakınlarında meydana gelen arazi anlaşmazlığından kaynaklanan silahlı kavga kanlı bir sonla sonuçlandı. Bayram Ali Büyüktuna (40) ile kardeşi Y.B. (30), anlaşmazlığı çözmek için A.Ü. ve oğlu M.Ü. ile buluştu. Ancak görüşme kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre, tartışmanın fitilini ateşleyen husumet, silahlı saldırıya dönüştü. Bu olayda Bayram Ali Büyüktuna göğsünden, yanındaki kardeşi Y.B. ise ayağından vurularak yaralandı.

Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşler, acil olarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, ağır yaralanan Bayram Ali Büyüktuna doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Y.B.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Jandarma, olayın ardından kaçan zanlı baba ile oğlunu yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Kaçan zanlıların yakalanması için bölgede geniş çaplı arama çalışmaları devam ediyor. Olayın detayları ise jandarma ekipleri tarafından titizlikle inceleniyor.

İki kardeş arazi kavgasında silahlı saldırıya uğradı: Kaçan baba ile oğlu aranıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.