İki evden 50 bin liralık ziynet ve televizyon çalan hırsız yakalandı

İki evden 50 bin liralık ziynet ve televizyon çalan hırsız yakalandı

Kahramanmaraş’ta iki ayrı ikametten yaklaşık 50 bin TL değerinde altın, ziynet eşyası ve döviz ile televizyon çaldığı iddiasıyla yakalanan hırsız, tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde girdiği iki ayrı ikametten yaklaşık 50 bin TL değerinde altın, ziynet eşyası ve döviz ile televizyon çaldığı iddiasıyla yakalanan hırsız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.   
  Kümbet ve Cumhuriyet mahallelerindeki 2 ayrı ikametten altın, ziynet eşyası ve döviz ile televizyon hırsızlığı yaşanması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bu doğrultuda yaptıkları çalışma sonucunda 2 ayrı hırsızlık olayının failinin 32 yaşındaki O.M. olduğunu tespit etti. O.M., polis ekipleri tarafından ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından Elbistan Adliyesi’ne çıkarılan şüpheli, cumhuriyet savcılığınca tutuklama talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. 
  Şüpheli, konut dokunulmazlığının ihlali-mala zarar verme ve evden hırsızlık suçları kapsamında tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.