İki çöp aracına birden çarpan sürücü bu otomobilden sağ çıktı

İki çöp aracına birden çarpan sürücü bu otomobilden sağ çıktı

Safranbolu'da kontrolden çıkan otomobil iki çöp toplama aracına çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapanan cadde, araçların kaldırılmasıyla yeniden açıldı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkan otomobil iki çöp toplama aracına çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 

0000000000.jpg

Alınan bilgiye göre, Satı Eren (61) yönetimindeki 78 EA 315 plakalı otomobil, Barış Mahallesi Göztepe Caddesi üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybetti. 

000000.jpg

Cadde üzerinde park halindeki 78 BR 151 plakalı çöp toplama kamyonu ve 37 BA 453 plakalı çöp toplama kamyonetine çarparak durabilen otomobilin sürücüsü sıkıştı. 

Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü Eren, hurdaya dönen otomobilden çıkartılarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 

00-003.jpg

Bir süre trafiğe kapanan cadde, araçların kaldırılmasıyla yeniden açıldı. 

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.