İhtiyaç sahibi 140 çocuğa yardım

İhtiyaç sahibi 140 çocuğa yardım

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir hayırsever ihtiyaç sahibi çocuklara tablet bilgisayar ve bisiklet yardımında bulundu.Hayırsever işadamı Selamet Ağaoğulları...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir hayırsever ihtiyaç sahibi çocuklara tablet bilgisayar ve bisiklet yardımında bulundu.

Hayırsever işadamı Selamet Ağaoğulları tarafından bağışlanan tablet bilgisayar ve bisikletlerin dağıtımı için Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankasında gerçekleştirilen törende konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk, zenginlik ve fakirliğin bir ölçü olmadığını söyledi.

Herkesin nasibi kadar yaşayacağını anlatan Soluk, "Önemli olan toplumun birbirini sevmesi ve paylaşmasıdır. İmkanı olan iş adamları da toplumun ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmalıdır." dedi.

Soluk, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bisiklet ve tablet bilgisayar hediye eden hayırsever iş adamı Ağaoğulları'na da teşekkür etti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise ramazan ayında, bayram arefesinde çocukları sevindirmenin yapılacak en güzel hizmet ve ibadet olduğunu ifade etti.

Şehirde "Gıda Bankası"nın 2005 yılında kurulduğunu anımsatan Aydın, "Gıda Bankamız, alan ile veren ele köprü olmak amacıyla kurulmuştu. İhtiyaç kalmadığı zaman buranın törenle kapatılmasını da asıl amaç olarak belirlemiştik." dedi.

Hayırda birbirleri ile yarışan Sivas halkına ve hayırseverlere teşekkür eden Aydın, bu hayırları layıkıyla ihtiyacı olanlara objektif bir şekilde dağıtmayı amaç edindiklerini ifade etti.

İşadamı Ağaoğuları da bisiklet ve tablet bilgisayarları alan çocuklara hayırlı olmasını diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :