İhsan Şenocak filenin sultanları hakkında konuştu! Cübbeli Ahmet Hoca da destek verdi

İhsan Şenocak filenin sultanları hakkında konuştu! Cübbeli Ahmet Hoca da destek verdi

Daha önce kadınlarla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen ilahiyatçı doktor İhsan Şenocak, bu kez A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Tokyo'daki tarihi başarısından sonra sosyal medyada dolaşan resimlerle ilgili twit attı ve yine çok ses geldi

Daha önce yaptığı bir çok çıkışla özellikle seküler kesimlerin tepkisini çeken ilahiyatçı İhsan Şenocak, şimdi de Tokyo Olimpiyatları'nda son olimpiyat şampiyonu Çin'i tarihi bir skorla yenen Kadın A Milli Voleybol Takımı oyuncularının kıyafetlerinin açıklığıyla ilgili paylaşımıyla ilgili gündemde. Şenocak'a sosyal medyadan tepki yağarken, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den Şenocak'a destek geldi.

'SEN OYUN ALANLARININ DEĞİL, EDEBİN SULTANISIN'

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarısının ardından bir sosyal medya paylaşımında bulunan İhsan Şenocak, “İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın. Sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına 'sultan' demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin” ifadelerini kullandı.

CÜBBELİ AHMET HOCA DESTEK VERDİ

İhsan Şenocak'a en büyük destek, bir dönem kanyı bıçaklı oldukları Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den geldi. Cübbeli Ahmet Hoca, #İhsanŞenocakYalnızDeğildir etiketi altında "İhsan Hoca hakkı söylüyor." paylaşımı yaptı.

ESKİ AYASOFYA BAŞ İMAMI'NDAN DA DESTEK GELDİ

Ayasofya Camisi'ne baş imam olarak atandıktan sonra yaptığı çıkışlarla büyük tepki toplayan ve görevi bırakmak zorunda kalan Prof. Dr. Mehmet Boynukalın da İhsan Şenocak'a destek verdi. Boşnukalın, "Tesettür Allah’ın emri, Müslüman kadının vakarı, İslam'ın şiar ve sembolüdür. Maraş gibi bir çok yerde İstiklal savaşımız tesettüre yapılan saldırı sebebiyle başlamıştır. Allah’ın emrini hatırlatan hocalar ve #İhsanŞenocakYalnızDeğildir" paylaşımı yaptı.

KOT PANTOLON GİYEN, KAŞ ALDIRANLARIN KOCALARI...

İhsan Şenocak, Samsun Bafra'da Eylül 2019'da bir camide verdiği vaazda “Kızları, eşleri pantolon giyen, üniversiteye giden, kaşlarını aldıran cehennemliktir” deyince tepki çekmişti. Tepkiler üzerine İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi Kurucusu İlahiyatçı Doktor İhsan Şenocak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açığa alınmış, sonra tekrar göreve getirilmişti.

ekran-resmi-2021-07-26-08-srmp.jpgekran-resmi-2021-07-26-08-8sgv.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.