İhraç edilen imamın internet sitesine erişim engeli

İhraç edilen imamın internet sitesine erişim engeli

Meslekten ihraç edilen eski imamın kurucusu ve yöneticisi olduğu iddia edilen internet sitesine Diyanet İşleri Başkanlığının talebi üzerine erişim engeli getirildi

ANKARA (AA) - Meslekten ihraç edilen eski Kırşehir Abidin Hoca Camisi İmam Hatibi Yasin Kılınç'ın kurucusu ve yöneticisi olduğu iddia edilen internet sitesine Diyanet İşleri Başkanlığının talebi üzerine erişim engeli getirilmesine karar verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri, Başkanlık ve bazı üst düzey yöneticiler hakkında yapılan karalayıcı bazı haberler üzerine Ankara 3. Sulh Ceza Hakimliğine başvurarak internet sitesine erişim engeli getirilmesini talep etti.

Talebi değerlendiren Hakimlik, yapılan yayınlarda Başkanlık ve bazı üst düzey yöneticilerin kişilik haklarına saldırı yapıldığı gerekçesiyle söz konusu siteye erişim engeli getirilmesine hükmetti.

- Meslekten ihraç edilmişti

Başkanlık ile ilgili iftira içerikli bilgiler yayınlayan bir internet sitesinin kurucusu olduğu ve siteyi farklı isimler üzerinden yönettiği iddia edilen Kılınç hakkında soruşturma açılmıştı.

Soruşturma sonucunda Kılınç, 6 Nisan'da meslekten ihraç edilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :