İhmal iddiası: Hastanede hayatını kaybeden adamın sedyeden düşme anı kamerada

Ankara'da Yenimahalle'de bulunan Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan sedye kazası sonucu 91 yaşındaki Muammer Demir hayatını kaybetti.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan sedye kazası, büyük bir üzüntüye yol açtı. İddialara göre, 91 yaşındaki Muammer Demir, baş ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Ancak tedavi sürecinde yaşanan ihmal sonucu Demir, hayatını kaybetti.

Demir'in eşi Meliha Demir, eşinin başının ağrıması üzerine hastaneye götürdüklerini ve tedavi sürecinde yaşananları şu sözlerle anlattı: "Eşim başının ağrıdığını söyleyerek hastaneye gitmek istedi. Orada tansiyonu yüksek çıktı ve hastanede bir hafta tedavi gördü. Ardından göz muayenesi için polikliniğe yönlendirildik. Ancak burada yaşanan bir anlık dikkatsizlik sonucu sedyenin devrilmesiyle eşim yaralandı."

Yaşanan kazanın ardından Demir'in sağlık durumu hızla kötüleşti ve beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Nakil için başka hastanelere götürülmek istenmesine rağmen yer bulunamadığı ifade edildi. Meliha Demir, yaşanan ihmal sonucu eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, olayın ardından hastanenin sedye değiştirdiğini dile getirdi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, hemşire Satı T. ile hasta bakıcılar Bayram S. ve İsa K. hakkında "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Bu trajik olay, hastane yönetimi ve yetkililer tarafından detaylı bir şekilde incelenirken, kamuoyunda büyük bir infiale neden oldu.

İhmal iddiası: Hastanede hayatını kaybeden adamın sedyeden düşme anı kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.