İHH Akşehir Gönüllüleri İftar’da buluştu ...

İHH Akşehir Gönüllüleri İftar’da buluştu ...

Konya İHH Akşehir Temsilciliği tarafından düzenlenen iftara katılım oldukça yoğundu.

Yaklaşık 250 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftara Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın yanı sıra yoğun bir protokol katılımı vardı.

İftarda konuşan Konya İHH Akşehir Temsilcisi Ahmet İbişdayı , " İHH , dünyanın 144 ülkesinde çalışmalarını sürdüren bir teşkilattır. Uzun zamandır Akşehir’de insani yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hamdolsun Akşehir , İHH’ya sahip çıktı. Bugün çalışmalarıyla ve faaliyetleriyle örnek gösterilecek işlere imza attı. Dilerim ki bu iyilik hareketimiz büyür ve giderek artar. Ramazan Ayı’nın son günlerine girdiğimiz şu anlar Cehennem’den kurtuluşumuza vesile olur inşallah. Ramazan’ın son günlerini de kardeşlik ve paylaşma üzerine geçirmemiz dualarımla. " dedi.
dKonya İHH Başkan Yardımcısı Emrullah Eken ise ‘’ İHH ne zaman dünya üzerinde bir sıkıntı bir problem varsa ‘’Ben Varım’’ diyerek sorun çözen bir teşkilat olmuştur. Bu Rabbimize en derinden hamd etmemiz gereken bir meseledir. Elbette İHH dünyada en kurumsal çalışan teşkilatların başında gelmektedir. Lakin yaptığımız çalışmaları daha fazla artırmalıyız. Akşehir önceden 1 TIR gönderiyorsa mazlum coğrafyalara bu rakam daha fazla artmalı. Eğer Akşehir 200 yetime bakıyorsa bu rakamı derhal yükseltmeli. Akşehir’de bu söylediklerimi yapabilecek yardımlaşma potansiyeli fazlasıyla var bu nedenle çalışmalarda ki samimiyet ve ciddiyetimiz ile yaptığımız işlere yeni bir ivme kazandırmalıyız. Allah Ramazan ayımızı daha bereketlendirsin. ‘’ dedi.