İhaleyle aldığı arazide vurulan Nurettin Erisoylu hayatını kaybetti! 1 yaralı

İhaleyle aldığı arazide vurulan Nurettin Erisoylu hayatını kaybetti! 1 yaralı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, ihale yoluyla aldığı araziyi görmeye giden Nurettin Erisoylu çıkan silahlı kavgada vurularak yaşamını yitirdi. Arazinin eski sahibi A.Ç. ise yaralandı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, arazi meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı kavgada silahla vurulan Nurettin Erisoylu öldü, olayda bir kişi de yaralandı.

SATIN ALDIĞI ARAZİYİ İNCELEMEK İÇİN GİTTİ

Olay, Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Oluklu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, edinilen bilgiye göre, Nurettin Erisoylu önceden A. Ç.'ye ait olan araziyi ihale yoluyla satın aldı. Satın aldığı araziyi incelemek için sabah saatlerinde mahalleye gelen Nurettin Erisoylu ile arazinin eski sahibi A.Ç. isimli şahıslar arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

NURETTİN ERİSOYLU ÖLDÜ, A.Ç. YARALI

Büyüyen kavgada Nurettin Erisoylu ile A.Ç. birbirlerine tabanca ile ateş açmaya başladı. Kurşunların isabet ettiği Nurettin Erisoylu olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı A.Ç. ise ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesi'ne, ardından da Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma ekiplerinin konuyla ilgili incelemesi sürüyor.

İhaleyle aldığı arazide vurulan Nurettin Erisoylu hayatını kaybetti! 1 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum