İETT'de kaliteyi yükseltene ödül

İETT'de kaliteyi yükseltene ödül

"Performans Gelişim Sistemi" ve "Kazasızlık" ödülleri sahiplerini buldu

İSTANBUL (AA) - İETT'nin "Performans Gelişim Sistemi" ve "Kazasızlık" ödülleri dağıtıldı.

İETT'den yapılan açıklamaya göre, kurum, geçen yıl kazandığı Avrupa Kalite Yönetim Vakfı'nın "Müşteriye Değer Katma" kategorisinde "Mükemmellik Başarı Ödülü" ve "Stevie International Business Awards İnsan Kaynakları Bronz Ödülü"nün gururunu, Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde çalışanlarıyla paylaştı.

"Performans Gelişim Sistemi" ve "Kazasızlık" ödüllerinin sahiplerini bulduğu törene, 700 İETT çalışanı katıldı.

Etkinlikte konuşan İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbul'da toplu ulaşımın henüz istedikleri noktaya gelmediğini belirterek, hedeflerinin güvenli, konforlu ve hızlı toplu ulaşım olduğunu vurguladı.

Hizmet kalitesini artırmak için azim ve kararlılıkla ilerlemeye devam edeceklerini aktaran Emecen, şunları kaydetti:

"Amacımız hizmet kalitemizi sürekli artırmak. Toplu ulaşım kullanımını yaygınlaştırarak ve artırarak İstanbul'un trafik sorununu hafifletebileceğimizi biliyoruz. İETT olarak, bunu başaracağımıza inanıyoruz. Tüm çalışanlarımızla hizmet kalitemizi daha yukarı taşımak, toplu ulaşımda konforu yükseltmek için çalışıyoruz. Önümüzde uzun bir yol var ama aldığımız uluslararası ödüller, doğru yolda ilerlediğimizin ispatı."

Emecen, Performans Gelişim Sistemi ödülüyle ilgili tüm çalışanların iddialı olması gerektiğini vurgulayarak, bu rekabetin İETT'ye katkı sağlayacağını ve hizmet kalitesini arttıracağını aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :