İdlib'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu 4 askerimiz yaralı

İdlib'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu 4 askerimiz yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekat Bölgesinde ikmal konvoyuna yapılan roketli saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerinde yaralandığını duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekat Bölgesinde(İdlib)" ikmal konvoyuna yapılan roketli saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerinde yaralandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Bahar Kalkanı Harekât Bölgesinde (İdlib) 10 Mayıs 2021 tarihinde ikmal konvoyumuza yapılan roketli saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Saldırı sonrası bilinen hedefler ateş altına alınmıştır. Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize baş sağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.