İçişleri Bakanlığından 81 ilin valiliğine genelge! Bu hafta sonu düğünü olanlar dikkat

İçişleri Bakanlığından 81 ilin valiliğine genelge! Bu hafta sonu düğünü olanlar dikkat

İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliklerine Kovid-19 'Tedbirlerin Gözden Geçirilmesi' konulu genelge gönderdi. Bu hafta sonu için önceden tarih alınmış nikah veya nikah merasimi şeklindeki düğünlere katılacaklar kısıtlamadan muaf tutulacak

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine, "Tedbirlerin Gözden Geçirilmesi" konulu son dakika genelgesi gönderdi.

Genelgeye göre:

Kovid-19 bakımından yüksek riskli illerde kısıtlamalar cuma 21.00-cumartesi 05.00, cumartesi 21.00-pazartesi 05.00 saatleri arasında uygulanacak.

Kovid-19 bakımından çok yüksek riskli illerde sokağa çıkma kısıtlaması cuma 21.00'de başlayıp pazartesi 05.00'te bitecek şekilde uygulanacak.

Bu hafta sonu (3-4 Nisan) için önceden tarih alınmış nikah veya nikah merasimi şeklindeki düğünlere katılacaklar kısıtlamadan muaf tutulacak.

Kovid-19 bulaşmasında önemli kaynak olan aile/akraba ziyareti gibi ev içi etkinliklerin sınırlandırılmasına yönelik bilgilendirmeye ağırlık verilecek.

(ayrıntılar gelecek..)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.